دانشگاه نوبت دوم چیست؟
برای بسیاری از داوطلبان کنکور این سوال پیش میآید که دانشگاه نوبت دوم چیست؟ و به چه دانشگاه هایی دانشگاه نوبت دوم می گویند؟ دوره نوبت دوم (شبانه) در دفترچه انتخاب رشته با شرایط متفاوتی از دوره روزانه تشریح شده است. پاسخ سوال دانشگاه های روزانه و نوبت دوم یعنی چه؟ بسیار ساده است. این دو تفاوت هایی با هم دارند که در امکانات و موارد متعدد دیگری مشاهده میشود. رشتههای دانشگاه نوبت دوم و دانشگاههای ارائه دهنده دوره نوبت دوم نیز از جمله موارد متعدد دیگری هستند که لازم است در مورد آنها اطلاعات لازم و کافی را به دست آورید .
تفاوت دانشگاه روزانه و دانشگاه نوبت دوم چیست؟
برای دریافت پاسخ سوال دانشگاه نوبت دوم چیست؟ در ادامه همراه ما باشید. دانشگاه نوبت دوم همان دانشگاه روزانه میباشد که تحت نظارت وزارت علوم بوده و تنها تفاوت آن در میزان هزینه است. در دانشگاههای روزانه، تحصیل رایگان میباشد؛ اما در دانشگاههای نوبت دوم شهریه دریافت میشود. در حالی که برخورداری از امکانات آموزش در دانشگاه نوبت دوم با روزانه کاملا یکسان میباشد.
از این دانشجویان تعهد خدمت گرفته نمیشود و همچنین این دانشجویان نیز میتوانند از تسهیلات کاملا برابر با دانشجویان روزانه برخوردار شوند. چارت دروس و زمان برگزاری کلاسها نیز در این دانشگاه با روزانه یکسان میباشد.
شرایط تحصیل در دانشگاه نوبت دوم چیست؟
در این قسمت قصد داریم به سوال شما در رابطه با شرایط تحصیل در دانشگاه نوبت دوم چیست؟ به صورت کامل پاسخ دهیم.
همانطور که در موارد فوق اشاره کرده اصلیترین تفاوت دانشگاه شبانه با روزانه مربوط به هزینهها و شهریه میشود. شهریه در دانشگاه نوبت دوم به دو صورت ثابت و متغیر محاسبه می شود. جهت آگاهی از جزییات هزینهها لازم است به دانشگاه مورد نظرتان مراجعه نمایید که کارشناسان ایران تحصیل نیز می توانند در این مورد شما را بهتر راهنمایی کنند.
مورد بعدی مربوط به تسهیلات دانشگاهی خواهد شد. تسهیلات در دانشگاه نوبت دوم چیست و چگونه ارائه میشود؟
یکی از مهمترین تسهیلات دانشگاه، خوابگاه است. لازم است بدانید اولویت استفاده از خوابگاه برای دانشجویان روزانه میباشد تنها در صورتی دانشجویان شبانه نیز از خوابگاه برخوردار خواهند شد که تعداد خوابگاهها کافی باشد. ناگفته نمایند که دفترچه سال جاری برای دانشجویان شبانه هیچ امکاناتی را در نظر نگرفته است.
وام نیز به همین صورت است. اولویت وام برای دانشجویان روزانه است، اما اگر دانشگاه توان پرداخت داشته باشد، برای دانشجویان شبانه نیز می تواند وام در نظر بگیرد. حالا که در مورد دانشگاه های روزانه و نوبت دوم در انتخاب رشته یعنی چی؟ اطلاعاتی نسبی را به دست آوردید، در ادامه جزییات بیشتری از این دو مورد را بررسی خواهیم کرد.
تفاوت اعتبار مدرک دانشگاه نوبت دوم و روزانه چیست؟
در خصوص تفاوت اعتبار مدرک دانشگاه نوبت دوم با روزانه باید به شما بگوییم که هیچ تفاوتی وجود ندارد. آنچه مهم است سابقه، تجربه و مهارتهای شما است. حتما شما هم با افراد جویای کار بسیاری برخورد کردهاید که میگویند برای شرکتها نام دانشگاه و نوع مدرک خیلی مهم نیست.
پس اگر بخواهیم به شما توضیح دهیم مدرک دانشگاه نوبت دوم چیست؟ باید بگوییم در ارزش هیچ تفاوتی وجود ندارد. البته این مهم است که در کدام دانشگاه به صورت شبانه تحصیل کرده باشید، زیرا مسلما در دانشگاههای مطرح کشور سطح علمی و آموزشی بالاتر خواهد بود.
دارندگان مدارک شبانه میتوانند در آزمونهای استخدامی (با توجه به رشته خود) شرکت کنند و هیچ منعی برای آنها وجود ندارد. در صورتی که علاقمند هستید از میزان اعتبار مدرک دانشگاه آزاد و همچنین میزان اعتبار مدرک دانشگاه علمی کاربردی آگاه شوید میتوانید با مشاوران ایران تحصیل تماس بگیرید.