سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سامانه درس افزار دانشگاه بوعلی + راهنما جامع تصویری

سامانه درس افزار دانشگاه بوعلی برای دانشجویان این دانشگاه جهت آموزش مجازی طراحی شده است و دانشجویان می‌توانند با ورود به این سامانه، از مزایای مختلف آن بهره‌مند شوند. سامانه درس افزار دانشگاه بوعلی سینا دارای امکانات مختلفی از جمله اضافه کردن دانشجو به درس‌ها، دعوت استاد از سمت دانشجو، تفسیر آزمون‌ها، تعریف جلسات، تعریف تکالیف و ایجاد صفحه محتوا می‌باشد و دانشجویان می‌توانند از امکانات آن استفاده کنند. از آنجا که برخی از دانشجویان در ارتباط با سامانه درس افزار و نحوه کار با آن سؤال دارند، در ادامه این مقاله توضیحاتی در این خصوص ارائه خواهیم کرد.

 

 آشنایی با سامانه درس افزار دانشگاه بوعلی 

سامانه درس افزار دانشگاه بوعلی سینا یا سامانه مدیریت یادگیری، یک سامانه نرم‌افزاری می‌باشد که اساتید و دانشجویان به وسیله آن می‌توانند فعالیت‌های مرتبط با آموزش مجازی را به صورت الکترونیک انجام داده  و از امکانات آن از جمله تعریف اساتید و درس‌ها، ایجاد حساب کاربری برای دانشجویان، قراردادن محتوای مربوط به دوره‌های آموزشی از جمله فایل‌های متنی، صدا و تصویر و ویدئو بهره ببرند.

دانشجویان می‌توانند در موارد مختلف تمرین‌ها و تکالیف خود را در سامانه درس افزار ارائه دهند و از جانب استاد نمره خود را دریافت کنند. استفاده از سامانه درس افزار دانشگاه بوعلی برای دوره‌های آموزش مجازی ضروری است و اساتید با گذراندن دوره آموزشی از طریق سامانه درس افزار، سعی می‌کنند برای بهبود کیفیت آموزش گام بردارند.

 

دانشگاه بوعلی سینا با ایجاد سامانه درس افزار در سال‌های اخیر ساماندهی مناسبی را برای دانشجویان جهت ارائه تکالیف خود انجام داده است. این سامانه از سال‌های قبل در قالب پرتال اساتید آغاز به کار کرد، اما در دو سال اخیر ابزارهای مناسب و استاندارد بر روی آن نصب شده است که اساتید مختلف می‌توانند استفاده‌های بیشتر از آن داشت باشند. اما مراحل آموزش دانشجویان از طریق سامانه درس افزار به چه شکل است و چگونه باید با آن کار کرد؟ در ادامه به نحوه ورود به سامانه و کار با آن اشاره خواهیم کرد.

فرآیند آموزش از طریق سامانه درس افزار دانشگاه بوعلی 

دانشجویان و اساتید برای استفاده از سامانه درس افزار دانشگاه بوعلی، باید مراحلی را طی کنند. در مرحله اول اساتید باید وارد سامانه درس افزار شده و پس از آن به تهیه محتوای درسی اقدام نمایند. در این مرحله اساتید باید فیلمی را جهت انتقال مفاهیم درس‌ها به شکل تصویری و همچنین تسهیل روند توضیحات و محاسبات ارائه دهند و توضیح مطالب درسی و مواردی از جمله حل مسئله و مطالب درسی را در قالب فیلم در اختیار دانشجویان قرار دهند.

آماده سازی مطالب در قالب فایل، pdf پاورپوینت، فایل ورد و همچنین از طریق معرفی کتاب منابع سؤالات درسی و تعریف پروژه نیز قابل ارائه خواهد بود. اساتید دانشگاه برای تهیه فیلم می‌توانند از نرم افزارهای کامپیوتری از جمله Edio، Primier، Camtasia، Snagit، Capture که در آن تخصص کافی دارند، استفاده کنند. علاوه بر این برای تهیه کردن پادکست از نرم افزارهای کامپیوتری از جمله JetAudio ،Cool edit ،Udacit  می‌توانند بهره ببرند.

 

 

در مرحله دوم استفاده از سامانه درس افزار، اساتید باید محتوای آموزشی را در سایت قرار داده و آن را در دسترس دانشجویان جهت استفاده قرار دهند.  در مرحله بعد دانشجویان باید به سامانه درس افزار دانشگاه بوعلی مراجعه کنند و از مطالب به روز و تکالیف خود مطلع شوند. در سامانه درس افزار امکان مباحث درسی برای همه دانشجویان وجود دارند و می‌توانند نظر خود را بیان کنند. در آخر اساتید می‌توانند به فعالیت‌های انجام شده توسط دانشجویان نمره دهند و این نمره در سامانه توسط دانشجویان قابل مشاهده خواهد بود.

منبع: https://irantahsil.org/%d8%b3%d8%a7%d9%85%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%b1%d8%b3-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a8%d9%88%d8%b9%d9%84%db%8c/