انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت + رشتههای جدید 1402
انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402 آغاز شد. یکی از دغدغههای داوطلبان کارشناسی ارشد پس از اعلام نتایج اولیه کنکور، داشتن یک انتخاب رشته درست و اصولی و منطبق با تراز و رتبه و علاقه وی است. با توجه به ظرفیت محدود پذیرش دانشگاههای مختلف در این مقطع، دریافت راهنمای زمان و نحوه انتخاب رشته توسط مشاوران حرفهای میتواند اطلاعات زیادی به شما بدهد تا بتوانید به راحتی به انجام انتخاب رشته خود بپردازید.
قبل از انجام انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت توصیه میکنیم که حتماً ابتدا به مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته بپردازید. سپس، با توجه به شرایط موجود در دفترچه انتخاب رشته، براساس زمانبندی قرار داده شده و سایر موارد تعیین شده، اقدام نمایید. در انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت دقت کنید تا کد رشته محلها را به درستی وارد کنید. در غیر این صورت ممکن است اشتباه شما موجب شود تا موفق به پذیرش در رشته مورد علاقه خود نشوید. چنانچه نیازمند دریافت مشاوره انتخاب رشته ارشد هستید، میتوانید از طریق شماره 9099075307 با کارشناسان ایران تحصیل در ارتباط باشید تا شما عزیزان را راهنمایی کنند .
زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402
آن دسته از داوطلبانی که برای ثبتنام آزمون وزارت بهداشت 1402 اقدام کردهاند، جهت دریافت کارنامه اولیه خود میتوانند به نشانی sanjeshp.ir مراجعه نموده و پس از وارد نمودن اطلاعات خود، نسبت به دریافت کارنامه اقدام نمایند.
آن دسته از داوطلبانی که کد رهگیری خود را فراموش نموده و یا اینکه بدان دسترسی ندارند، میتوانند با استفاده از گزینه فراموشی کد رهگیری، نسبت به دریافت مجدد آن به صورت پیامکی و یا ایمیلی که به هنگام ثبتنام در فرم مربوطه وارد نمودهاند، اقدام نمایند.
زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت در سال در شهریور ماه شروع میشود. به طوری که کاربران پس از دریافت نتایج اولیه کارنامه خود در مدت زمان محدودی میتوانند انتخاب رشته کنند. با توجه به حساسیت انتخاب رشته و همچنین تأثیر آن در سرنوشت هر داوطلب، میتوان گفت زمان بسیار کمی است.
در بازه زمانی تعیین شده از سوی سازمان سنجش و آموزش کشور، امکان ویرایش انتخاب رشته نیز وجود دارد. در صورتی که در سال آتی نیز شاهد تغییری در رابطه با زمان برگزاری آزمون نباشیم، امکان تغییر این زمان وجود ندارد.
لازم به ذکر است که آن دسته از داوطلبانی که در 2 گروه مختلف در جلسه آزمون شرکت نمودهاند، میتوانند نتیجه مربوط به هر دو کارت مربوط به شرکت در آزمون را مشاهده نمایند و کارنامه خود را که حاوی اطلاعات لازم در آن رابطه است را دریافت نمایند.
کارنامه این دسته از داوطلبان شامل اطلاعاتی همچون 1- مشخصات فردی 2- سهمیه 3- نمره خام دروس امتحانی به درصد 4- نمره کل تراز به درصد 5-رتبه در سهمیه 6-رتبه کل داوطلب در بین کلیه داوطلبان همان رشته بدون اعمال سهمیه (رتبه آزاد) 7- معدل (براساس اعلام داوطلب) خواهد بود.
داوطلبان میتوانند حداکثر کد 8 رشته محل را انتخاب کنند و آن را به ترتیب در سامانه سنجش وزارت بهداشت وارد کنند. سپس با فشردن دکمه تأیید نهایی آن را تکمیل کنند. بعد از آن باید آنها منتظر نتیجه نهایی کنکور ارشد خود باشند. البته دقت کنید که در صورت لزوم میتوانید در 8 کد رشته محل دانشگاههای شهریهپرداز نیز انتخاب کنند.
شرایط انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402
پس از انتشار کارنامه اولیه کنکور سراسری ارشد وزارت بهداشت، داوطلبان میتوانند با توجه به آن، از وضعیت خود اطلاعاتی در رابطه با نحوه انتخاب رشته به دست آورند.
در صورتی که صلاحیت آنان از نظر علمی برای انتخاب رشته تأیید شود، میتوانند در زمان تعیین شده نست به انجام انتخاب رشته اقدام نمایند.
همچنین، آن دسته از افرادی که مجاز به انتخاب رشته در محل سهمیه رزمندگان شدهاند، اما مطابق با مندرجات کارنامه، سهمیه رزمندگی آنان تأیید نشده است، میتوانند برای آخرین بار در زمان انتخاب رشته مدارک خود را ارائه نمایند.
تعداد کد رشتههای مجاز برای انتخاب داوطلبان به این صورت است که تنها میتوانند در دانشگاههایی محل پذیرنده رشته خود اقدام نمایند.
به عنوان مثال، ممکن است با توجه به رشته تحصیلی شما، امکان انتخاب تعداد 5 کد رشته وجود داشته باشد که در این صورت میتوانید علاوه بر 5 دانشگاه تعیین شده، نسبت به دو دانشگاه دیگر غیر دولتی نیز اقدام نمایید.
علاوه بر دانشگاههای دولتی (روزانه) شما میتوانید نسبت به دورههای آزاد، بین الملل و مجازی نیز برای انتخاب رشته اقدام کنید. البته توجه داشته باشید که معمولاً این دانشگاهها شهریهپرداز هستند. لذا شما باید توانایی پرداخت هزینههای تحصیل خود را داشته باشید.
منبع: https://b2n.ir/h24356